Nyheter

Välkommen på informationsträff! 

Vi bjuder in till informationsträff för BRF Pärlan!

Kom och träffa oss på Lillskär och mäklarna för att få all information om Brf Pärlan på Norra Kajen. Då får du förutom en presentation av projektet även möjlighet att träffa oss och ställa alla dina frågor och funderar. Vi bjuder på enklare mat samt dryck.

När: Ons 27/9 kl 12:00 alt 17:00
Plats: Fastighetsbyrån, Storgatan 2 i Sundsvall.

Anmäl dig senast 26/9 till:
Jennie Nåvik – 070-695 61 57, jennie.navik@fastighetsbyran.se
Charlotta Carlbom – 070-271 87 72, charlotta.carlbom@fastighetsbyran.se

Äldre nyheter: 

Bo gratis* i Brf Pärlan!

Letar du ny bostad i Sundsvall? Missa inte vår sommarkampanj och bo gratis* i två år! Ett fantastiskt erbjudande som gäller de 40 första lägenheterna i Brf Pärlan där förhandsavtal tecknas senast 30 november 2017. Kontakta Fastighetsbyrån på 060-64 61 50 eller Sundsvall@fastighetsbyran.se  om du vill veta mer om kampanjen och köpa ditt drömboende.

* I erbjudandet ingår bostadens månadsavgift inkl. värme, vatten, hushållsel samt grundutbud av tv, bredband och IP-telefoni. Eventuell förmånsskatt betalas av köparen. 

Äldre nyheter:

Välkommen på visning!

Måndag den 26 juni kl 17:00 visar Fastighetsbyrån Lillskärs visningslägenhet på Norra Kajen, Fregattgatan 11.

Anmäl dig till  Sundsvall@fastighetsbyran.se 

Visningslägenhet!

I februari står Lillskärs visningslägenhet på Norra Kajen klar och du är välkommen på visning! Lägenheten ligger i Lillskärs första projekt Brf Prima, som är slutsålt, och som är inflyttningsklart till sommaren. Här får du möjlighet att se hur din framtida, nya, bostad i Brf Pärlan kan se ut!

Onsdag den 22/2 kl. 17:00 är du välkommen till Fregattgatan 11.

Anmälan gör du via Sundsvall@fastighetsbyran.se, då antalet platser är begränsade!

Är du nyfiken på Norra kajen och Lillskärs byggen?! Ta tillfället i akt att besöka området och ta del av vyn från en av lägenhetsvåningarna i vårt pågående bygge av Brf Prima. För mer info klicka på länken:

INBJUDAN

jimmys-bild-prima

Inför säljstarten av Brf Pärlan håller Fastighetsbyrån i Sundsvall Öppet Hus på sitt kontor 6/10! Då får du möjlighet att ställa frågor om projektet, se husmodellen samt träffa Lillskär och Fastighetsbyrån! Vi ses då! Torsdag 6/10, kl. 17:00-19:00

kontoret