Nyheter

Bo gratis* i Brf Pärlan!

Letar du ny bostad i Sundsvall? Missa inte vår sommarkampanj och bo gratis* i två år! Ett fantastiskt erbjudande som gäller de 40 första lägenheterna i Brf Pärlan där förhandsavtal tecknas senast 30 november 2017. Kontakta Fastighetsbyrån på 060-64 61 50 eller Sundsvall@fastighetsbyran.se  om du vill veta mer om kampanjen och köpa ditt drömboende.

* I erbjudandet ingår bostadens månadsavgift inkl. värme, vatten, hushållsel samt grundutbud av tv, bredband och IP-telefoni. Eventuell förmånsskatt betalas av köparen. 

Äldre nyheter:

Välkommen på visning!

Måndag den 26 juni kl 17:00 visar Fastighetsbyrån Lillskärs visningslägenhet på Norra Kajen, Fregattgatan 11.

Anmäl dig till  Sundsvall@fastighetsbyran.se 

Visningslägenhet!

I februari står Lillskärs visningslägenhet på Norra Kajen klar och du är välkommen på visning! Lägenheten ligger i Lillskärs första projekt Brf Prima, som är slutsålt, och som är inflyttningsklart till sommaren. Här får du möjlighet att se hur din framtida, nya, bostad i Brf Pärlan kan se ut!

Onsdag den 22/2 kl. 17:00 är du välkommen till Fregattgatan 11.

Anmälan gör du via Sundsvall@fastighetsbyran.se, då antalet platser är begränsade!

Är du nyfiken på Norra kajen och Lillskärs byggen?! Ta tillfället i akt att besöka området och ta del av vyn från en av lägenhetsvåningarna i vårt pågående bygge av Brf Prima. För mer info klicka på länken:

INBJUDAN

jimmys-bild-prima

Inför säljstarten av Brf Pärlan håller Fastighetsbyrån i Sundsvall Öppet Hus på sitt kontor 6/10! Då får du möjlighet att ställa frågor om projektet, se husmodellen samt träffa Lillskär och Fastighetsbyrån! Vi ses då! Torsdag 6/10, kl. 17:00-19:00

kontoret